Ultimele stiri

Elena Udrea (PMP): Voi forma un guvern cu oameni de viziune, cu oameni de bună credință

Liderul PMP, Elena Udrea, candidat al partidului la alegerile prezidențiale, a declarat luni, la Băile Felix, că, dacă va câștiga alegerile din noiembrie, va schimba Guvernul Ponta cu oameni care nu învață meserie în Palatul Victoria.

„Voi schimba Guvernul Ponta. Voi forma un guvern cu oameni de viziune, cu oameni de bună credință, care înțeleg economie, oameni care au mai făcut ceva în viața lor și nu, din prima dată, să învețe, să practice o meserie direct la Palatul Victoria, și cu oameni care au demonstrat în trecutul lor, chiar și în cariera privată, că sunt în stare să facă ceva. Este nevoie de oameni care să fie în stare să construiască în această țară”, a afirmat Elena Udrea, într-o conferință de presă.

Ea a spus că, după alegerile prezidențiale, România trebuie să intre într-o altă etapă, o etapă de construcție.

„Domnul Ion Iliescu a protejat sistemul comunisto-securist; domnul Constantinescu s-a declarat învins de acest sistem; de zece ani, președintele actual se luptă cu acest sistem, desigur, nu singur, a reușit să consolideze instituții care i-au rămas alături, și acest sistem, putem spune, că a fost învins, ultimul mare securisto-comunist fiind domnul Voiculescu”, a susținut liderul PMP.

Potrivit Agerpres, ca urmare, a afirmat Elena Udrea, Guvernul are nevoie de oameni care să construiască în această țară, deoarece sunt atât de multe lucruri de făcut, de la construirea unei infrastructuri de orice fel — „mai sunt localități care nu au apă, nu au canalizare, nu au curent electric” — până la nevoia de a construi o coeziune socială.

„Cred în proiectul unei Românii frumoase. O Românie frumoasă înseamnă o Românie care își pune în valoare resursele naturale pe care le are, resursele umane pe care le are, în așa fel încât să ne fie tuturor drag să trăim aici, acasă, și să nu ne gândim în fiecare moment dacă avem un viitor în România sau trebuie să ne găsim viitorul oriunde afară. Cred că este momentul unei astfel de Românii. Pentru asta este nevoie de oameni care să fie în stare să facă ceva” a spus liderul PMP.

Elena Udrea a afirmat că „România are nevoie să meargă mai departe cu un lider capabil să miște țara înainte, iar lucrul acesta este ușor de văzut, de apreciat, în funcție de realizările fiecăruia”.

„Eu poate vorbesc mai repede, domnul Iohannis poate vorbește foarte rar, domnul Victor Ponta poate este mai șugubăț. Nu contează cum vorbim, ce spunem, contează ce a făcut fiecare”, a conchis Elena Udrea, informează aceeași sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*