Ultimele stiri

Eleve de la Liceul „Azur” din Timișoara, la SPITAL cu toxiinfecție alimentară. Ce au mâncat la cantina școlii

ambulanta

Cașcaval pane stricat – asta au primit, aseară, la cină, zeci de elevi de la Liceul „Azur” din Timișoara, care locuiesc în cămin. După aproximativ o oră după ce au mâncat cașcaval pane la cină, 30 de copii au acuzat dureri abdominale, motiv pentru care reprezentanții unității de învățământ au sunat la 112.

Medicii care au ajuns la fața locului pentru a le acorda îngrijiri medicale elevilor au ajuns la concluzia că este vorba despre toxiinfecție alimentară și au decis să transporte la spital cu Ambulanța cinci eleve care se simțeau mai rău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, Virgil Musta, elevele nu au fost internate, ci doar li s-au administrat mai multe medicamente.

Elevele, care au vârste între 15 și 18 ani, s-au simțit bine astăzi, motiv pentru care astăzi au putut participa la cursuri. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Timiș spun că mâncarea pe care au primit-o copiii la cină aseară nu a fost gătită în bucătăria cantinei, ci a fost comandată de la o firmă de catering.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*