Ultimele stiri

Elevii ce învată la Liceul Lenau se mută în altă clădire! Care este noua locație

liceul nikolaus lenau

Pentru că imobilul în care funcționează Liceul Lenau trece printr-un amplu proces de renovare și modernizare, iar lucrările nu pot avansa în ritmul dorit deoarece muncitorii nu își pot desfășura activitatea în timp ce elevii se află în incinta clădirii, reprezentanții municipalității au găsit o nouă soluție: mută provizoriu elevii într-o altă clădire.

Mai exact, în cel mai scurt timp, elevii ce învață la Liceul Lenau își vor desfășura activitatea în clădirea fostului Liceu de Arte. Asta după ce, Primăria a negociat cu Societatea Caritatea, proprietara imobilului. Astfel, până în 10 iulie 2015, elevii de la Lenau vor învăța în respectiva clădire, închiriată în regim de gratuitate.

„Am primit un răspuns favorabil, deci Fundația este de acord să ne accepte mutarea cu titlu provizoriu, în regim de gratuitate, nor urmând să plătim utilitățile”, anunță primarul Nicolae Robu.

Totuși, momentan, clădirea nu este branșată la utilități, municipalitatea urmând să facă toate demersurile. Abia când imobilul va fi pus la punct, elevii vor putea să se mute în noua clădire.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*