Ultimele stiri

Elevii cu rezultate deosebite la învăţătură din mai multe licee au fost răsplătiţi. Unde au primit vacanţe gratuite

Premiu elevi

Primăria Timişoara şi AsTour au decis să premieze elevii din mai multe licee din Timişoara, pentru rezultatele deosebite la învăţătură.

Viceprimarul Dan Diaconu şi reprezentantul AsTour, Mirela Fagarossy, le-au vorbit elevilor, părinţilor şi profesorilor care s-au aflat astăzi la Primăria Timişoara pentru a-şi ridica premiile. Astfel, 18 elevi şi doi profesori vor pleca, peste o săptămână, în Grecia pentru a se bucura de o vacanţă binemeritată, de 12 zile.

DSCF2127

Premiul le asigură copiilor, care vor fi însoţiţi de cei doi profesori, transportul şi cazarea. Elevii vor trebui însă să îşi asigure masa şi să plătească taxa de 10 euro pentru călătoria cu feribotul.

„Iniţiativă aparţine firmei şi este o acţiune mai mult decât lăudabilă. În acest protocol atât Primăria, cât şi compania contăm mai puţin, iar dumneavoastră contaţi mai mult”, a declarat viceprimarul.

Reprezentantul AsTour, care le va servi şi ca ghid turistic elevilor în această vacanţă, a luat şi ea cuvântul pentru a-i felicita pe copii şi pentru a le spune că vila în care vor fi cazaţi se află la 50 de metri de mare. Aceasta le-a spus şi părinţilor că nu au de ce să îşi facă griji pentru aceştia şi că singurul lucru pe care copiii trebuie să îi aibă în atenţie sunt aricii de mare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*