Ultimele stiri

Elevii de 10 din Timiş, recompensaţi cu premii în bani de Guvern. Câţi tineri au obţinut această medie la examenele naţionale

Guvernul României s-a ţinut de cuvânt şi astăzi a premiat elevii de nota 10 din judeţul Timiş care au obţinut punctajul maxim atât la Evaluarea Naţională, cât şi la examenul de Bacalaureat din acest an.

În această dimineaţă, la sediul ISJ Timiş, inspectorul şcolar general Aura Danielescu i-a premiat pe elevii care au uimit întreaga Românie prin rezultatele excepţionale obţinute la examenele naţionale.

Astfel, elevii care au primit nota 10 la Evaluarea Naţională au fost recompensaţi cu 1.000 de lei, iar cei cu 10 la Bacalaureat, cu 3.000 de lei.

“Am premiat elevii de nota 10, care au adus bucurie unui judeţ întreg, ne bucurăm pentru rezultatul pe care ei l-au obţinut, munca de peste ani s-a finalizat cu aşa un rezultat extraordinar de frumos. Premierea elevilor s-a realizat în incinta ISJ Timiş, însă sumele de bani pe care ei astăzi le-au primit vin ca urmare a unei hotărâri a Guvernului României”, a declarat Aura Danielescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*