Ultimele stiri

Elevii de clasa a VIII-a, “vânați” de zeci de licee timișene, la Iulius Mall Timișoara

targul liceelor timisene

Peste 50 de licee și colegii din județul Timiș au participat, astăzi, la cea de-a XIII-a ediție a “Târgului liceelor timișene – târgul ofertelor educaționale”, ce a avut loc la Iulius Mall Timișoara. Participanții au avut un stand expozițional reprezentantiv, unde au prezentat informații cu privire la oferta educațională proprie, resursele umane și materiale ale instituției de învățământ, dar și produse specifice activităților derulate cu elevii.

Sute de elevi, unii însoțiți de părinți, profesori, oficialități locale și județene, agenți economici, investitori sau reprezentanți ai firmelor de selecție și recrutare de personal au trecut, astăzi, pragul evenimentului.

“Acest loc se dovedește a fi un loc, într-o ambianță plăcută, unde elevii din clasele a VII-a și a VIII-a să-și poată forma o imagine mai clară asupra tuturor ofertelor educaționale din județ, putând cere informații direct de la sursă, adică de la elevii și profesorii liceelor existente. Astfel au o șansă mai mare de a decide corect, prin punerea în acord a nevoilor și particularităților fiecăruia cu oferta educațională a liceelor”, spune Simona Jugariu, directorul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș, organizatorul târgului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*