Ultimele stiri

Elevii de la Lenau nu se mai mută în clădirea Liceului de Arte. Care este noua locație

liceul nikolaus lenau

Pentru că imobilul în care funcționează Liceul Lenau trece printr-un amplu proces de renovare și modernizare, iar lucrările nu pot avansa în ritmul dorit deoarece muncitorii nu își pot desfășura activitatea în timp ce elevii se află în incinta clădirii, reprezentanții municipalității au găsit o nouă soluție: mută provizoriu elevii într-o altă clădire.

Deși inițial municipalitatea anunța că elevii de la Lenau își vor desfășura activitatea temporar în clădirea fostului Liceu de Arte, iată că planurile s-au schimbat. Primarul Nicolae Robu a anunțat marți că, cel târziu din data de 2 decembrie, elevii de la Lenau vor fi mutați în corpul R al Politehnicii, clădire situată pe Bulevardul Republicii.

Decizia vine după ce municipalitatea a tatonat terenul și a ajuns la concluzia că aceasta este cea mai ieftină variantă.

„La Loga și Lenau am decis să mutăm elevii. Pe cei de la Loga la Tudor Tănăsescu, iar pe cei de la Lenau îi vom muta la Politehnică în corpul R. Mutarea la Liceul de Arte ar fi presupus cheltuieli mult mai mari”, a explicat primarul Nicolae Robu.

17 săli vor fi amenajate în clădirea Politehnicii, iar Primăria va plăti doar utilitățile, căci mutarea se va face în baza unui contract de comodat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*