Ultimele stiri

Elevii de la Lenau nu vor începe noul an școlar în clădirea reabilitată. De ce-i acuză constructorul de la școală pe reprezentanții Primăriei Timișoara

liceul nikolaus lenau

Șanse zero ca lucrările de reabilitare a clădirii în care își desfășoară activitatea Liceul Teoretic „Nikolau Lenau” din Timișoara să fie finalizate până la începerea noului an școlar. Constructorul de la Lenau a anunțat, în această dimineață, pe Facebook că reprezentanții Primăriei Timișoara au cerut prelungirea termenului de finalizare a lucrărilor.

„Stimați părinți și dragi elevi ai Liceului Lenau, cu părere de rău vă informez că tandemul Aura Junie, Ovidiu Purdea, funcționari publici în Primăria Municipiului Timișoara, au reușit astăzi cea mai mare realizare. Au distrus fericirea copiilor și a părinților de la Liceul Lenau. Cei doi, de bună voie și nesiliți de nimeni, au cerut decalarea termenului de finalizare a lucrărilor de la Liceul Lenau până la data de 11.10.2015. Cu regret vă informez că nici până astăzi nu a fost predat proiectul revizuit pentru a putea relua lucrările. Ultimul termen stabilit de comun acord cu Nicolae Robu fiind 25.04.2015”, spune Ludovic Kasler, administratorul SC Kasdum-GF SRL, firma care execută lucrările de reabilitare de la Liceul Lenau.

În final, administratorul firmei are și un mesaj pentru Nicolae Robu, căruia îi transmite „treziți-vă domnule primar! Treziți-vă că nu-i a bună!”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*