Ultimele stiri

Elevii de la Lenau vor face ore doar de dimineața

liceul nikolaus lenau

Vești bune pentru elevii de la liceul Lenau. Municipalitatea anunță că problema orelor de dupamiază a fost rezolvată. Astfel, de luni, Lenau este primul liceu la care se vor ține ore doar de dimineața. Asta pentru că noua clădire, cea în care va fi mutat gimnaziul, este aproape gata.

Viceprimarul Dan Diaconu a anunţat că, de luni, elevii claselor V-VII de la Liceul Lenau se vor muta în fosta clădire a RATT situată pe Intrarea Doinei. Deși lucrările nu sunt finalizate în totalitate, asta nu împiedică în vreun fel ținerea cursurilor.

„S-au finalizat lucrările interioare, de construcţie, de finisaje şi de pavare pentru curtea din faţă la noile corpuri de clădiri a Liceului Lenau de pe intrarea Doinei, corpuri de clădiri care sunt în proprietatea RATT şi pe care, pentru perioada următoare, până la construcţia campusului şcolar de pe Oituz, le va folosi liceul Lenau. Astfel, de luni, clasele V-VII vor funcţiona în noile cădiri şi pe parcursul săptămânii viitoare probabil că şi clasa a VIII-a. Sunt 16 săli de clasă, o clădire nouă, realizată pe structura fostei hale din proprietatea RATT şi fostul centru de bilete al RATT”, a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Viceprimarul anunță că în spatele clădirii se va construi chiar și un teren de sport, pentru ca micuții să se poată bucura de toate facilitățile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*