Ultimele stiri

Elevii de la Liceul „Grigore Moisil” din Timişoara nu vor merge la şcoală într-un singur schimb din 15 septembrie. Care este motivul

liceul grigore moisil

Sute de elevi care învaţă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Timişoara vor fi nevoiţi să meargă la cursuri în schimbul de după-masa, la fel ca în anii precedenţi. Asta pentru că Primăria Timişoara nu s-a ţinut de cuvânt şi nu a terminat încă lucrările de modernizare a clădirii abandonate a şcolii de pe strada Doja.

Conducerea liceului speră ca aceste lucrări să fie finalizate peste o lună. Însă, chiar şi aşa rămân zeci de elevi care vor trebui să vină la cursuri tot în schimbul de după-masă, pentru că sălile de clasă sunt insuficiente.

“Din păcate, copiii nu vor învăţa doar într-un schimb din această toamnă. Începem cursurile în două schimburi, cu 19 clase în program de după-amiaza, dar asta pe o perioadă de cel mult trei luni. Într-o lună se vor finaliza cele opt săli de clasă din clădirea de pe strada Doja, aşa că putem să ducem acolo copiii de la învăţământul primar, din clasa pregătitoare, cele şapte clase şi încă o clasă întâi. Am identificat spaţii şi în clădirea gimnaziului şi o parte din ele sunt amenajate, o parte se vor amenaja. Am solicitat primăriei să ne pună la dispoziţie încă şase săli de clasă într-o altă locaţie, iar la acel moment vom putea să ne desfăşurăm toţi programul de dimineaţă”, a declarat Cerasela Bociu, directorul Liceului „Grigore Moisil” din Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*