Ultimele stiri

Elevii de la una din cele mai performante şcoli din Timişoara vor învăţa în condiţii moderne, din anul şcolar următor. Ce anunţ a făcut viceprimarul Dan Diaconu

Primăria Timişoara a luat decizia ca toţi elevii de la una din cele mai performante şcoli din oraş să înveţe doar de dimineaţă din anul şcolar următor. Pentru a-i putea muta pe toţi şcolarii de dimineaţă, reprezentanţii municipalităţii s-au hotărât să modernizeze o clădire abandonată din zona Bălcescu.

Astfel, din toamna acestui an, o parte din elevii de la Liceul „Grigore Moisil” din Piaţa Bălcescu vor învăţa în clădirea de pe strada Doja care se află în prin proces de modernizare.

„Aşa arăta astăzi şantierul de pe Doja. Mansarda e finalizată şi se izolează acum, tencuiala e completă de la subsol la mansardă, la fel şi instalaţiile. Urmează săptămâna viitoare tâmplăria, finisajele se realizează în lunile de vară şi faţada principală în scurt timp. Rămâne stabilit pe 15 septembrie”, a anunţat, pe Facebook, viceprimarul Dan Diaconu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*