Ultimele stiri

Elevii din Timiș care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și BAC, premiați de ministrul Educației. Câți bani au primit

elevi premiati

Moment de bucurie, astăzi, pentru cei mai buni șase elevi din județul Timiș, care au susținut în acest an Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat. Pentru că au reușit performanța de a obține nota maximă la aceste examene, astăzi, ministrul Educației Naționale, Remus Pricopie, i-a premiat cu diplome, flori și o sumă consistentă de bani.

Astfel, Ioana Cosmina Nuța și Ana Maria Oravițan, de la Școala Generală Nr. 16, Ștefania Sturza de la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” ȘI Tania Maria Topcioc, de la Școala Generală Nr. 24 au primit câte 2.000 de lei fiecare pentru că au luat 10 la Evaluarea Națională. De asemenea, Karina-Bettina Korosi și Patricia-Cristiana Guragata-Bălașa, de la Liceul Teoretic „Nikolaus Lenau” din Timișoara au fost premiate cu 3.000 de lei, după ce au obținut nota 20 la Bacalaureatul German-Român.

“Nu pot să spun că a fost ușor, mă bucur că am încununat acești opt ani de școală cu acest rezultat deosebit. Pe ultima sută de metri am muncit cel mai mult, am făcut exerciții din culegeri și variante de subiecte de pe mii și mii de site-uri”, a spus Ana Maria Oravițan, care s-a înscris la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, la specializarea Matematică-Informatică.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*