Ultimele stiri

Elevii din Timiș despre vaselina de pe gardurile unui liceu din Lugoj: „Metode învechite de a opri ieșirea elevilor din școli”

gard sarma ghimpata

Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş ( CJE Timiş ), structura reprezentativă pentru promovarea şi apărarea drepturilor şi intereselor elevilor din judeţul Timiş, îşi manifestă îngrijorarea asupra situaţiei prezente în Colegiul Tehnic „Valeriu Braniste” din Lugoj.

În urma discuţiei dintre reprezentanţii CJE Timiş şi elevii care învață în acel liceu, liceenii şi-au manifestat anxietatea şi reticența faţă de metodele exagerate de oprire a elevilor de a ieşi din unitatea de învăţământ. Aceştia confirmă faptele relatate în presă naţională şi anume prezenta sârmei ghimpate, a cioburilor şi a vaselinei pe gardurile ce împrejmuiesc liceul lugojan. CJE Timiş împărtaşeşte sentimentul de neîncredere în metodele învechite de a opri ieşirea elevilor din şcoli şi în schimb susţine necesitatea găsirii unor metode mai puţin periculoase pentru a opri chiulul din liceu.

Consiliul Judeţean al Elevilor Timiş îşi manifestă indignarea asupra situaţiei Consiliul Şcolar al Elevilor din Colegiul Tehnic „Valeriu Braniste” Lugoj care nu a mai participat la ultimele şedinţe ale CJE Timiş şi care nu a anunţat situaţia de facto din liceul de provenienţă astfel încât reprezentanţii judeţeni ai elevilor au aflat de pe internet situaţia existentă în acel liceu.

Reprezentanţii elevilor din judeţul Timiş cer întrunirea de urgenţă a Consiliului de Administraţie al liceului şi solicită invitarea consilierilor judeţeni ai elevilor pentru a putea găsi împreună metode mai eficiente şi mai puţin periculoase pentru remedierea problemelor existente în liceu precum nivelul ridicat al absenteismul şi pericolele la care se expun elevii în momentul părăsirii şcolii.

1 Commentariu pe Elevii din Timiș despre vaselina de pe gardurile unui liceu din Lugoj: „Metode învechite de a opri ieșirea elevilor din școli”

  1. Voi astia de 18-20 va plangeti sa ziceti mersi ca va poarta cineva de grija!!! Voi astia care apasati acceleratia pana la podea si la tribunal mi s-a facut frica de-asta am chiulit de la locul accidentului si la tribunal as fi facut la fel dar m-au oprit domnii politisti!!!! Ati vazut ce a facut un prieten de-al vostru in tm??? Asteas noile generatii, nici pixul nu-s in stare sa-l tina in mana nu altceva!!!!!!!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*