Ultimele stiri

Elevii s-au înghesuit la Târgul Liceelor Timișene, la Casa Tineretului. De ce a leșinat o fată FOTO

Sute de elevi de clasa a VII-a și a VIII-a au luat cu asalt, în această dimineață, Casa Tineretului din Timișoara. Asta pentru că aici are loc o nouă ediție a evenimentului „Târgul Liceelor Timișene – Târg al ofertelor educaționale”.

41 de licee din Timișoara și județul Timiș au încercat să-și promoveze cât mai eficient oferta educațională. Motiv pentru care unele școli au realizat gogoși și cornulețe în timpul evenimentului, pe care mai apoi le-au oferit participanților, așa cum este Liceul Alimentar din Timișoara, iar altele le-au oferit elevelor ședințe gratuite de machiaj, cum este Colegiul Tehnic „Ion Mincu”.

Din cauza înghesuielii, unei eleve i s-a făcut rău, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Elevii curioși să afle mai multe informații despre liceul la care doresc să se înscrie mai pot participa la „Târgul Liceelor Timișene” până la ora 18.00.

Evenimentul se adresează în special elevilor de clasa a VII-a și a VIII-a, precum și părinților acestora, oferindu-li-se astfel posibilitatea să cunoască specificul fiecărui colegiu/liceu în vederea unei alegeri documentate la finalizarea studiilor gimnaziale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*