Ultimele stiri

Elevii silitori din Timișoara, premiați de municipalitate

Toate eforturile le-au fost răsplătite. Vorbim de aproape 400 de elevi de excepție din Timișoara care au fost premiați de municipalitate pentru rezultatele excelente obținute la învățătură. Astfel, toți cei care au avut media 10 pentru anul școlar 2013 – 2014 au primit diplome, cărți și insigne de argint.

„Suntem la a treia ediție acestui eveniment de premiere a excelenței în învățmântul preuniversitar. Acum la ediția a treia avem 390 de elevi. Așteptăm să vedem cât mai mulți copii în Timișoara care merită să fie premiați. (…) Dragi copii, eu vă felicit pentru rezultatele frumoase pe care le-ați obținut”, a spus primarul Niclae Robu în cadrul evenimentlui.

În plus, miercuri, 10 decembrie, de la ora 11.00, vor fi înmânate diplome de merit elevilor olimpici laureaţi la nivel internaţional şi profesorilor coordonatori. De asemenea, în cadrul evenimentului prezentat de scriitorul Robert Şerban, vor mai fi oferite diplome de excelenţă menite să recompenseze omul şi activităţi care s-au dovedit determinante pentru viaţa comunităţii noastre. Vor fi premiaţi scriitori, actori şi artişti pentru excelenţă în activitatea desfăşurată, dar şi instituţii culturale şi organizaţii neguvernamentale atât pentru implicarea în viaţa comunităţii, cât şi pentru promovarea activităţilor de voluntariat.

Gala Premiilor de Excelenţă este un eveniment anual dedicat timişorenilor care au obţinut rezultate deosebite în domeniile lor de activitate, este o acţiune organizată de Primăria Municipiului Timişoara şi finanţată de Consiliul Local Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*