Ultimele stiri

Eliminare dezamăgitoare pentru baschetbalistele timișorence

Puternicele jucătoare de la ICIM Arad au reușit să se impună și în cel de-al doilea meci al primei faze a play-off-ului Ligii Naționale de Baschet – feminin, disputat împotriva favoritelor locale de la BCM Danzio Timișoara. Meciul disputat, ieri, în sala Constantin Jude, s-a încheiat cu scorul de 87- 75, un scor ce a reflectat diferența de valoare dintre cele două formații.

Baschetbalistele de pe malul Begăi au pornit promițător partida, conducând în primul sfert chiar la șapte puncte, iar dacă ardelencele au revenit la încheierea primului sfert, timișorencele, datorită în special evoluției spectaculoase a lui Karakasevic au reușit să încheie prima parte a meciului în avantaj, 46-42. Însă, așa cum am afirmat mai sus, prospețimea, plusul de calitate individuală și de experiență competițională s-a văzut, iar cele de la ICIM au reușit să recupereze diferența de puncte și să se învingă, cu un avantaj considerabil.

Punctajul marcatoarelor de la BC Danzio: Karaklasevic- 28p, Pesovic – 16p, Jovovic – 14p, Maksimovic – 9p, Dumitrache – 6p, Stoiedin – 2p.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf