Ultimele stiri

EMMY 2014: „Breaking Bad” şi „Modern Family”, cele mai bune seriale

film breaking bad

Serialul „Breaking Bad” a obţinut cinci trofee şi este marele învingător la gala Primetime Emmy Awards 2014, desfăşurată în noaptea de luni spre marţi, la Los Angeles, informează Reuters.

„Breaking Bad”, care s-a încheiat în toamna anului trecut, după al cincilea sezon, s-a impus la categoria „cel mai bun serial-dramă” şi le-a adus premiile pentru interpretare actorilor Bryan Cranston, Anna Gunn şi Aaron Paul.

Bryan Cranston a fost recompensat la categoria „cel mai bun actor-dramă”, pentru interpretarea personajului Walter White, un profesor de chimie dintr-un liceu american, devenit traficant de droguri în New Mexico. Anna Gunn şi Aaron Paul au fost premiaţi pentru rolurile secundare interpretate în acest serial.

De asemenea, „Breaking Bad” s-a impus la categoria „cel mai bun scenariu pentru un serial-dramă”.

Într-una dintre puţinele categorii din secţiunea dramatică necâştigate de „Breaking Bad”, Juliana Margulies a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru rolul principal din producţia „The Good Wife”.

În domeniul producţiilor de comedie, „Modern Family” a fost desemnat „cel mai bun serial-comedie”. Julia Louis-Dreyfus s-a impus la categoria „cea mai bună actriţă dintr-un serial de comedie”, cu rolul din producţia „Veep”, iar Jim Parsons a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un serial de comedie, pentru rolul din „The Big Bang Theory”.

Aceasta a fost pentru a doua oară când producţia AMC „Breaking Bad” a câştigat premiul pentru „cel mai bun serial-dramă”, în timp ce este pentru a cincea oară consecutiv când „Modern Family” (ABC) câştigă premiul Emmy pentru „cea mai bună comedie”.

Ceremonia de luni seară i-a fost dedicată lui Robin Williams, a cărui moarte, pe 11 august, a şocat Hollywoodul, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*