Ultimele stiri

English Home, brand internaţional de decoraţiuni interioare, a deschis la Iulius Mall Timișoara primul magazin din vestul ţării

Portofoliul de branduri al Iulius Mall Timișoara a fost completat de English Home, retailer internaţional de decoraţiuni de top din domeniul produselor textile pentru casă. Acesta a deschis, recent, primul magazin din vestul ţării, în Iulius Mall Timișoara. Oferind o reinterpretare a stilului clasic britanic într-o notă romantică, English Home se adresează tuturor celor cărora le place să își pună amprenta personală asupra căminelor lor.
Pentru a sărbători inaugurarea, până în 22 noiembrie 2015, toate produsele pot fi achiziţionate cu un discount de 50%.

IMG_4283English Home este un brand recunoscut pentru conceptul aparte promovat, şi anume: decorațiuni interioare, în elegantul şi rafinatul stil britanic. Clienţii vor fi încântaţi cu o gamă extinsă de produse, care variază de la lenjerii de pat, prosoape, halate pentru el şi pentru ea, confecţii textile pentru dormitoare, sufragerii, băi şi bucătarii, până la articole decorative şi accesorii pentru întreaga casă. Brandul s-a gândit şi la copii, cărora le-a dedicat o linie completă de articole, precum aşternuturi, textile pentru camera bebeluşului sau piese de îmbrăcăminte. Produsele sunt de cea mai bună calitate, la preţuri accesibile şi încântă prin accentele romantice, care se regăsesc în design, modele şi în tonurile pastelate.

Brandul este prezent cu 240 de magazine în Turcia şi cu alte 50 în ţări precum Ucraina, Bulgaria, Polonia, Grecia și Georgia. În România, English Home are nouă magazine, în Bucureşti, Braşov, Ploieşti, Iaşi și Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*