Ultimele stiri

Este mare „afacerist” la 16 ani. Ce au confiscat oamenii legii de la adolescent

Vârsta nu contează atunci când e vorba de încălcarea legii. O explică situația în care a fost pus un copil de 16 ani, care s-a ales cu dosar penal pentru că vindea ilegal petarde.

„Poliţiştii oraşului Buziaş efectuează cercetări faţă de un minor de 16 ani, bănuit de nerespectarea regimului materialelor explozive. La data de 21 decembrie, în jurul orei 20.15, poliţiştii oraşului Buziaş au interceptat pe o stradă din oraş un tânăr ce avea asupra lui un rucsac”, transmit cei de la IPJ Timiș.

Poliţiştii au procedat la controlul bagajului, constatând că, în interior, tânărul de 16 ani avea peste 350 de articole pirotehnice, de diferite tipuri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  deţinere, transport ori folosire a materialelor explozive sau orice alte operaţiuni privind circulaţia acestora, fără drept.

Întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost ridicată de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii continuă activităţile în cadrul acţiunii naţionale „FOC DE ARTIFICII”, pentru verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*