Ultimele stiri

Este OFICIAL! Iulius Mall Timișoara va fi EXTINS FOTO

Zece clădiri, un centru de conferințe și evenimente, o parcare subterană și alte parcări supraterane multietajate, trasee pietonale, un parc, un nou cinema, grădini suspendate sau patinoar – acestea sunt doar câteva dintre componente principale ale proiectului OpenVille, care presupune, de fapt, extinderea actualului Iulius Mall din Timișoara.

Cel mai târziu până în anul 2017, amatorii de cumpărături din vestul țării, și nu numai, se vor putea plimba prin complexul comercial care urmează să fie extins. Asta după ce Consiliul Local Timișoara a aprobat, ieri, în plen, Planul Urbanistic Zonal “Zonă mixtă – comerț, servicii, birouri – Open Ville”.

“Noul proiect va schimba orașul Timișoara, va genera un stil de viață european. Se propune realizarea unei vaste zone publice cu piațete și spații verzi situate în zona centrală a noului ansamblu. Proiectul mixt OpenVille va conecta centrul istoric al Timișoarei cu cel mai mare mall regional, Iulius Mall Timișoara, prin realizarea unei străzi comerciale”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

OpenVille ar urma să fie finalizat până în anul 2017 și va fi realizat pe parcarea dinspre Praktiker, dar și pe terenul alăturat. Dezvoltatorii vor să creeze și 2.000 de noi locuri de parcare, dar și cel mai mare parc din vestul țării în OpenVille.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*