Ultimele stiri

Este sigur! La Timişoara se construieşte cel de-al treilea mall. Când va fi deschis

timisoara plaza

Veşti excelente pentru iubitorii de cumpărături, şi nu numai. La Timişoara se construieşte cel de-al treilea mall. Asta după ce dezvoltatorul imobiliar Plaza Centers a obţinut finanţare din partea Băncii de Export Import a Ungariei pentru peste 60 % din costul de dezvoltare a mall-ului Timişoara Plaza, scrie Capital.

Mai mult, compania a reuşit să obţină şi autorizaţia de construire necesară, astfel că lucrările la noul mall ar putea începe chiar în această toamnă şi vor fi finalizate în prima jumătate a anului 2017.

Timişoara Plaza este dezvoltat pe un teren de 3,2 hectare amplasat în zona centrală a oraşului şi va avea o suprafaţă închiriabilă de circa 37.000 mp. Mallul va avea în componenţă 120 de magazine, inclusiv un hipermarket întins pe un întreg etaj. Acesta ar fi primul mall construit de Plaza Centers în România, după încercările eşuate de la Miercurea Ciuc şi Casa Radio din Bucureşti.

„Timişoara este al treilea cel mai populat oraş din România, are cea mai mică rată a şomajului din ţară şi este al doilea cel mai mare contribuitor la PIB-ul României. După o perioadă plină de tranzacţii, am vândut o serie de active «non-core» şi reutilizăm capitalul disponibil în proiecte care vor susţine creşterea veniturilor“, a declarat Ran Shtarkman, preşedintele şi CEO-ul Plaza Centers.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*