Ultimele stiri

Ești atras de o carieră în uniformă? Polițiștii timișeni își caută colegi

polițiști

IPJ Timiş recrutează! Polițiștii timișeni vor noi colegi și în acest sens au și anunțat ce condiții trebuie să întrunească tinerii care sunt atrași de o carieră în uniformă. Candidații trebuie să fie absolvenți de liceu și să nu depășească vârsta de 27 de ani.

Cei care doresc să să devină polițiști trebuie să se înscrie în următoarele patru luni. Data limită pentru Academia “Alexandru Ioan Cuza” din București este 2 iunie, iar pentru școlile de agenți de poliție de la Câmpina și Cluj Napoca actele trebuie depuse până în 14 august. Dosarele trebuie depuse la sediul IPJ Timiș.

În acest an, la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București are disponibile 370 de locuri, iar la școlile de agenți din Câmpina și Cluj Napoca sunt puse la dispoziție 517, respectiv 125 de locuri.

De asemenea, se fac recrutări şi pentru locurile Inspectoratului General pentru Imigrări, Inspectoratului General de Aviaţie, Serviciului de Protecţie şi Pază, Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, pentru admiterea la Academia Naţională de Informaţii “Mihai Viteazul” pe locurile M.A.I. şi pentru admiterea în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale pe locurile M.A.I..

Detalii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, la numerele de telefon 0256/402122, 0256/402123, 0256/402124; 0256/402128 şi 0256/402129 sau/şi pe pagina de internet a instituţiilor de învăţământ mai sus menţionate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*