Ultimele stiri

Ești atras de o carieră la granițele țării? Polițiștii de frontieră timișeni recrutează!

Poliția de frontieră

 

Poliţia de Frontieră Timişoara recrutează! Frontieriștii timișeni vor noi colegi, iar în acest sens organizează şi desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea 2014. Candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă de bacalaureat și să nu depășească vârsta de 27 de ani.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne sunt puse la bătaie un număr de 90 de locuri. Astfel, la Academia de Poliţie ,,A.I. Cuza” Bucureşti – Facultatea de Poliţie,  arma Poliţie de Frontieră candidații se vor bate pe 40 de locuri, iar la Școala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu” din Oradea, pe 50 de locuri.

Dacă vorbim de nivelul Ministerului Apărării Naţionale, aici sunt puse la dispoziţie un număr de 35 de locuri la Academia Tehnică Militară Bucureşti Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanţa, Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti și pentru Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” Constanţa.

Pentru Academia de Poliție ”A.I. Cuza” și pentru instituțiile de învățământ M.Ap.N. data limită de înscriere este 2 iunie (la sediul structurilor Poliţiei de Frontieră). Între 2 iulie și 4 august urmând să aibă loc concursul de admitere. La Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ,,Avram Iancu” Oradea înscrierile se fac până pe 1 august, concursul urmând să aibă loc în intervalul 7 – 14 septembrie.

În urma înscrierii, candidaţii vor susţine atât probe eliminatorii de compenență fizică, cât şi probe de cunoştinţe.

Recrutarea în vederea participării la concursul de admitere se realizează în zilele de luni, miercuri si joi, între orele 10.00 – 15.00, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara cu sediul în municipiul Timişoara, str. Sever Bocu, nr. 49.

Pentru mai multe informații cei interesați pot suna la 0256/445405, sau pot verifica peginile de internet a instituțiilor de învățământ mai sus menționate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*