Ultimele stiri

Ești din Timișoara și nu știi ce să faci cu bradul de Crăciun? Ce anunț a făcut RETIM

brad

Timișorenii care și-au cumpărat, în acest an de Crăciun, un brad natural, iar acum nu știu ce să facă cu el, trebuie să știe că pomii de Crăciun nu pot fi aruncați oriunde.

Reprezentanții Retim le transmit timișorenilor să nu-i arunce în parcuri sau pe spații verzi, ci să-i depoziteze cu atenție la limita proprietății. Și asta pentru că un echipaj special îi va colecta.

 „Brazii sunt colectaţi de utilajele care deservesc activitatea de salubrizare stradală şi din acest motiv avem rugămintea la cetăţeni să nu insiste pe lângă angajaţii care colectează deşeuri menajere să le ridice şi brazii uscaţi. Aceştia trebuie depuşi la limita proprietăţii, la loc vizibil, urmând ca la 2-3 zile distanţă, utilajele care îi colectează să parcurgă fiecare traseu”, transmit reprezentanții Retim.

În cazul în care timișorenii constată că brazii nu au fost colectați de pe o anumită stradă, aceștia sunt rugați să anunţe existenţa şi locaţia pomilor la Dispecerat sau pe site-ul societăţii, la pagina Contact/Sesizări, pentru a se comunica echipajelor. Telefoanele care stau la dispoziţie sunt 0256-499.537 sau 0756-169.627.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*