Ultimele stiri

Ești din Timișoara și vrei să te măriți? De unde îți poți cumpăra rochia de mireasă PERFECTĂ

rochie de mireasa

Viitoarele mirese care sunt în căutarea unei rochii perfecte, așa cum au visat, pot să o găsească în cadrul unui eveniment cu totul special, organizat la Iulius Mall Timișoara.

Este vorba despre festivalul de nunți IM Marrriage, cel mai mare eveniment de profil din capitala Banatului, ce are loc în perioada 6 – 8 februarie la demisolul, parterul și etajul Iulius Mall. Cuplurile care au hotărât să facă pasul spre căsătorie au posibilitatea ca, timp de trei zile, să aleagă cele mai bune servicii pentru evenimentul mult aşteptat, și asta pentru că vor fi prezenți la eveniment peste 70 de expozanți.

Modele variate de rochii de mireasă, costume elegante şi verighete, aranjamente florale şi decoraţiuni în tendinţe, servicii foto-video şi de sonorizare, patiserii şi cofetării îi vor aştepta pe cei interesaţi cu propuneri diverse, uşor de personalizat. Pe durata târgului, specialiştii în domeniu vor veni în întâmpinarea viitorilor miri cu sfaturi şi idei utile, astfel încât marele eveniment să fie aşa cum au visat.

Pentru că locaţia pentru nuntă este o alegere la fel de importantă, la festival vor participa şi cele mai bune restaurante din Timişoara, cu opţiuni de meniuri diverse, flexibile şi avantajoase.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*