Ultimele stiri

Ești interesat să studiezi în țările nordice? Vino la o prezentare în care afli tot ce te interesează

Tinerii din Timișoara care își doresc să fie studenți la una din universitățile din străinătate sunt invitați la o prezentare în cadrul căreia vor afla tot ce-I interesează. De data aceasta, în cadrul workshop-ului Universalio, organizat pe 6 martie, în orașul de pe Bega,  se va discuta despre sistemele educaționale din Danemarca, Suedia, Norvegia și Finlanda și care sunt pașii pe care trebui să-I urmezi pentru a devein student acolo.

Pentru că studiile cu taxă de școlarizare zero, atât la nivel de licență, cât și de master, sunt un subiect care te interesează, în cadrul workshop-ului vei fi consiliat astfel încât să alegi cea mai bună universitate pentru tine.

„Îi încurajez pe toți cei care doresc să aplice să nu ezite pentru că este o experiență fundamentală și o ocazie extraordinară de maturizare intelectuală și emoțională. Cred că doar prin ieșirea din cotidian și asumarea de noi provocări putem să găsim acel drum despre care vorbește toată lumea”, spune Sabina Androne, reprezentanta Universalio Timișoara, care a urmat un program de master în Marea Britanie.

Mai multe informații despre Universalio puteți afla de AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*