Ultimele stiri

Eugen Dogariu: „Am trimis primăriei o adresă prin care solicit revocarea unei Hotărâri de Consiliu Local”

Eugen Dogariu a declarat în cadrul conferinței de presă de astăzi de la Prefectură că a trimis Primăriei o adresă prin care solicită revocarea unei Hotărâri de Consiliu Local.

„Am trimis primăriei o adresă prin care solicit revocarea unei Hotărâri de Consiliu Local prin care se atribuie direct activitatea de întreținere a spațiilor verzi către Horticultura. Motivul pentru care am cerut această rediscutare a hotărârii este că societatea nu se încadrează în prevederile legale din acest domeniu. Legea spune că pot fi atribuite direct către servicii publice aceste activități. Horticultura nu este serviciu public. Legat de ce înseamnă operator – operatorul e o societatea comercială care deține o licență prin care sunt atestate capabilitățile societății respective. Horticultura nu are o asemenea licență. Horticultura mai și vinde către populație”, a spus Dogariu.

„Pentru mine e un semn de întrebare cum să facă Horticultura niște lucrări la un preț la care a pierdut licitația, că poate atunci o câștiga din start”, a mai declarat prefectul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*