Ultimele stiri

Eugen Dogariu: „Domnul Robu, de doi ani şi jumătate de când este primar, nu a fost niciodată la mine să vorbim despre proiectele oraşului”

Eugen Dogariu

În cadrul conferinței de presă de astăzi, de la Prefectură, prefectul județului Timiș, Eugen Dogariu a spus că s-a săturat să audă că guvernul nu dă niciun leu pentru obiectivele Timișoarei.

„Banii vin când se realizează deconturi şi sunt plătiţi din bugetul Guvernului actual. Vrem să fim riguroşi şi l-aş ruga pe domnul primar Robu ca în apelurile sale bilunare să precizeze ce bani vin de la Guvern. Guvernul a alocat 60 de milioane de lei pentru proiectele aflate în implementare, cum ar fi Pasajul Michelangelo, centrul istoric, reabilitarea străzii Ştefan cel Mare, reabilitarea malurilor Begăi, modernizarea staţiilor de transport intermodal şi altele. Aceste proiecte se realizează cu finanţări din surse proprii, Guvernul României şi fonduri europene”, a spus Dogariu.

Ba mai mult, prefectul județului susține că primarul Timișoarei nu a venit niciodată să discute despre proiectele orașului.

„Domnul Robu, de doi ani şi jumătate de când este primar, nu a fost niciodată la mine să vorbim despre proiectele oraşului. Îl aştept pe domnul primar să vină şi să discutăm”, a afirmat prefectul

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*