Ultimele stiri

Eugen Dogariu: „Ordinea publică și siguranța cetățeanului sunt o prioritate la ora aceasta”

Eugen Dogariu, Prefectul de Timiș, dorește prevenirea cazurilor de ultraj, dar și menținerea ordinii publice. Prefectul spune că a încercat  împreună cu celelalte instituții să aibă o prezență mai mare în stradă, cu eficiență mai mare, în așa fel încât în perioada următoare să fie evitate spargerile în locuințe, tâlhăriile și alte elemente care ar putea pune în pericol sănătatea și viața cetățenilor, dar și integritatea bunurilor pe care aceștia le dețin.

„Am încercat să vedem care sunt măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a eficientiza activitatea Poliției. Au fost o serie de cazuri în care cetățenii au fost nemulțumiți de răspunsul pe care l-au primit din partea forțelor din sistemul național de ordine publică. Am discutat care sunt măsurile pe care trebuie să le luăm pentru a evita eventualele cazuri de ultraj. Este unul din elementele care ne interesează cel mai mult. Din păcate, în județul Timiș am avut în ultima perioadă un număr mare de cazuri de ultraj și de aceea ne-am axat pe discuții referitoare la măsuri și acțiuni pentru a evita astfel de cazuri”, spune Eugen Dogariu.

Prefectul spune că ordinea publică și siguranța cetățeanului sunt o prioritate la ora aceasta: „Vom vedea dacă acțiunile pe care le facem vor avea rezultatele pe care ni le dorim”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*