Ultimele stiri

Europarlamentar român: Victor Ponta jubiliază la victoria comunistă din Grecia

Atac dur la Bruxelles! Europarlamentarul PMP Siegfried Mureșan a declarat că premierul român Victor Ponta se bucură de rezultatul alegerilor din Grecia. Declarațiile vin în contextul victoriei la alegerile parlamentare din statul elen a unui partid comunist.

„Câștigarea alegerilor din Grecia de către un partid coomunist va avea consecințe politice și mai puțin economice. Cred că partidele de stânga se vor radicaliza, cred că în secret și Victor Ponta jubilează la victoria acestui partid”, spune Siegfried Mureșan.

Eurodeptatul susține că victoria comunismului în Grecia  va aduce în principal consecințe politice, cele economice fiind mult mai mici.

Politic vor fi consecințe, economic vor fi mai mici. Grecia are o datorie mare, dar în acest moment datoria este a statelor care au ajutat Grecia. (…) Nu va fi panică pe piețe, dar Grecia va trebui să-și plătească această datorie, chiar dacă propunerile populiste ale celui care a câștigat alegerile spuneau altceva. (…) Gracia va trebui să continue pe procesul de reformare a economiei, spune Mureșan

1 Commentariu pe Europarlamentar român: Victor Ponta jubiliază la victoria comunistă din Grecia

  1. Noi am trecut prin toate etapele marxismului de la teroare-ciuma rosie-spalarea creierului,la megalomania si ateismul liderilor plus”burghezia”comunista.Pt.greci va fi ca un dus rece,macar sa-si revina!La noi ar trebui sa lasam orgoliile la o parte si sa unim toate fortele democratice.Ce lasam copiilor nostrii ca mostenire?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*