Ultimele stiri

Europarlamentarul de Timiș Maria Grapini, atac la preşedintele Klaus Iohannis!

Maria Grapini

Europarlamentarul PC Maria Grapini apelează din nou la Facebook pentru a-și exprima opiniile. De data aceasta, conservatoarea, îl atacă pe președintele Klaus Iohannis despre care spune că a fost tratat la mitingul de solidaritate de la Paris ca un președinte de mana a 2-a. În același timp, atacul cade și asupra lui Traian Băsescu, principalul cauzator al acestui efect în viziunea europarlamentarului.

Dar, din păcate, ceea ce trebuia să fie o simplă postare, pentru Maria Grapini s-a transformat într-un nou prilej de a fi criticată pentru gramatica limbii române de către cârcotași.

Iată ce a scris europarlamentarul pe Facebook:

„Dragi prieteni nu pot sa nu spun: azi am vazut ca Presedintele Romaniei,la prima vizita oficiala,a fost tratat ca sef de stat de rangul 2! Este un inceput cu stangul! Am vazut cum au venit oamenii de la protocol si l-au luat pe Klaus Iohannis si l-au dus in randul din spate! Italia,Ucraina ,Israel,Germania,Anglia si multi alti sefi de stat au stat in primul rand la mitingul de la Paris!Iata ce am mostenit ca politica externa de la vechiul presedinte! Vom ajunge oare sa fim tratati cu respect si demnitate pe masura marimii tarii noastre si ca membru al UE? In fond in primul rand erau multi lideri a caror tari (sublinierea noastră – n.r.) nu sunt in UE! Ca roman,recunosc: NU M-AM SIMTIT CONFORTABIL! Si un plus de mahnire s-a adaugat si vazand ca insotitorul Presedintelui nostru era Ungureanu!… Ce sanse avem sa imbunatatim politica externa????”.

 

1 Commentariu pe Europarlamentarul de Timiș Maria Grapini, atac la preşedintele Klaus Iohannis!

  1. Ce poti sa astepti de la o individa care a esuat peste tot si isi manifesta opiniile prin Facebook? Asta da europarlamentara!!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*