Ultimele stiri

Europarlamentarul timişorean Cristian Buşoi vrea să ajungă primar în Bucureşti

Cristian Busoi

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a anunţat, joi, că se va înscrie în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, spunând că îşi doreşte să propună „politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis”.

Anunţul a fost făcut la sfârşitul evenimentului de lansare a platformei de comunicare online cu bucureştenii, BucureştiSănătos.ro, eveniment la care a participat şi Alina Gorghiu, copreşedinte PNL.

„În 15 iulie, potrivit calendarului asumat de PNL, îmi voi depune şi formal cadidatura pentru a intra în competiţia internă a partidului. Sunt nişte etape foarte clare de desemnare a candidaţilor, vor exista şi studii sociologice şi, de asemenea, vor fi consultate şi organizaţiile din Bucureşti”, a declarat Cristian Buşoi.

Europarlamentarul PNL, şi totodată copreşedinte PNL Sector 1, a precizat că este prematură o discuţie privind şansele sale de reuşită, însă a afirmat că va face tot ce îi stă în putinţă să îşi convingă colegii că poate fi o soluţie pentru probleme cu care se confruntă Bucureştiul.

„Cel mai important lucru este că îmi doresc să propun politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis, model validat şi sustinut în noiembrie 2014 prin votul majoritar al oamenilor”, a afirmat Buşoi, scrie Mediafax.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*