Ultimele stiri

Eurovision 2014: Finala natională are loc sâmbătă seara UPDATE: Paula Seling și Ovi ne vor reprezenta la Copenhaga!

eurovision

Selecția națională Eurovision 2014 are loc în această seară. Show-ul, programat să înceapă la ora 20:30, va fi transmis în direct de TVR. Printre artiștii care vor concura în finală se numară Paula Seling si Ovi, Vizi Imre, Ștefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana. În urma ascultarii celor 150 de melodii validate să participe la selectia natională Eurovision, juriul a ales 12 piese care să concureze în finala din 1 martie.

Dintre cele 12 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialitate vor alege cântecul care va reprezenta Romania în acest an la finala internatională a concursului, în Copenhaga. Selectia natională se va desfasura la Brasov, la Teatrul Sica Alexandrescu și va fi transmis în direct de TVR 1, TVR HD, TVR International și online, pe www.tvrplus.ro.

În total au fost 159 de melodii înscrise în acest an la Eurovision, 150 au intrat în preselecție, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. În spectacolul din 1 martie, cele mai bune 12 melodii anunțate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar și votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Update:

Paula Seling și Ovi au câștigat finala națională și vor reprezenta România în Danemarca. Scena Eurovisionului nu le este necunoscută celor doi, aceștia având deja la activ o participare. În 2010 Paula și Ovi au reușit cea mai bună clasare pentru România la Eurovision, unde s-au clasat pe locul 3.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*