Ultimele stiri

EVALUAREA NAȚIONALĂ Un elev din Timișoara a avut nevoie de 3 ore ca să rezolve subiectele la Matematică. Care este motivul

andrei matraguna

Situație mai puțin obișnuită, la Timișoara, astăzi, în cadrul probei scrise la Matematică a Evaluării Naționale. Unui absolvent al clasei a VIII-a de la Colegiul Național „C. D. Loga” i s-a permis să rezolve subiectele la Matematică în trei ore, și nu două așa cum prevedea regulamentul. Și asta pentru că băiatul a reușit să se taie destul de serios la mâna dreaptă și a scris mai încet decât restul candidaților înscriși.

Andrei Mătrăgună a povestit, astăzi, în momentul în care a ieșit din sala de examen, că a solicitat prelungirea timpului de lucru, ceea ce s-a întâmplat. “Luni seara am alergat după ceva, am căzut și m-am tăiat într-un fier. Am rezolvat toate subiectele, am putut să scriu, dar mai încet, tocmai de aceea am și solicitat prelungirea timpului de lucru. Am terminat de rezolvat subiectele în două ore și un sfert, subiectele au fost de nivel mediu și cred că o să iau 10”, a precizat Andrei.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, 93 de elevi au lipsit de la proba scrisă la Matematică. Nu a fost semnalat niciun incident.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*