Ultimele stiri

Eveniment caritabil în Heaven Club, pentru un fizician timişorean grav bolnav

Iubitorii de distracţie care frecventează clubul Heaven din Timişoara sunt invitaţi să participe, vineri, la un party ce are un scop nobil. Evenimentul caritabil se numeşte “Dăruieşte iubire” şi este organizat cu scopul strângerii de fonduri necesare realizării unei intervenţii chirurgicale care l-ar ajuta pe fizicianul timişorean Alexandru Boltoşi să trăiască.

„Scopul acestui eveniment este acela de a-l ajuta pe Alexandru Boltoși, cercetător și fizician de profesie, de origine din Timișoara, să strȃngă banii necesari pentru a face posibilă operația care să-i permită să rămȃnă alături de familie pe o perioadă cȃt mai lungă. Vă informăm că fiica fizicianului timișorean a fost diagnosticată ȋncă de la naștere cu tetrapareză spastic, iar pierderea tatălui ei ar fi un șoc ȋn plus pentru deja prea ȋncercata familie. Alexandru Boltoși are nevoie de 40.000 de euro pentru a-și permite “luxul” de a-și continua datoria de tată, soț”, transmit organizatorii.

Timişorenii vor avea parte în clubul Heaven de prezentări de modă ale Mihaelei Motisan şi Simonei Noroc, pe podim vor defila manechine de la PTK Models. Momentele artistice vor fi susţinute de Andreea Manasia şi de Ely.

Biletul de intrare costă 10 pentru domnişoare şi 20 de lei pentru domni. Cei care doresc să fac donaţii, dar nu pot ajunge la eveniment au la dispoziţie următoarele conturi BRD: RO90 BRDE 360S V715 2283 3600 (EUR)  RO88 BRDE 360S V185 1625 3600 (LEI).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*