Ultimele stiri

Eveniment în premieră națională la Timișoara! Strada Alba-Iulia va fi acoperită cu sute de umbrele multicolore

umbrele multicolore

O instalație de aproximativ 500 de umbrele multicolore va acoperi strada Alba- Iulia din Timișoara timp de 10 zile, în perioada 6-15 iunie, în cadrul „Festivalului Artelor Timișorene”. Acest proiect le este oferit timișorenilor de către Asociația Noi Re-Creăm, cu sponsorizarea companiei HELLA și susținerea Primăriei Municipiului Timișoara.

Într-un oraș aflat în reabilitare și redefinire identitară, Asociația Noi Re-Creăm propune o nouă direcție, care să dea prospețime, culoare și care să încânte toți locuitorii urbei de pe Bega. Strada Alba Iulia va fi plină de culoare și dinamism cu jocuri de umbre și lumină caldă.

“Această instalație este doar primul proiect pe care îl implementăm. Ne dorim să urmeze cât mai multe. Avem idei proaspete prin care vrem să revitalizăm spațiul cultural, să aducem elemente artistice și vizuale de noutate și de impact în orașul nostru”, spune Simona Herczeg, unul dintre inițiatorii proiectului.

Alte orașe din Europa și din lume și-au colorat deja stăzile în acest fel, era timpul ca și Timișoara să se alinieze acestui concept și să ofere un minunat spectacol de culori timișorenilor.

Asociația „Noi Re-cream” invită toți timișorenii să iasă din casă, să facă o plimbare în centrul Timișoarei și să admire cupola de umbrele colorate. Și, bineînțeles, să nu uite să își ia aparatul de fotografiat, pentru a face o poză de neuitat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*