Ultimele stiri

Eveniment la înălțime, în Piața Victoriei, în cadrul Festivalului European al Spectacolului. Cum au dansat nouă acrobați la o înălțime de 50 de metri

do do land

Sute de timișoreni care s-au aflat, aseară, în Piața Victoriei au avut parte de un spectacol unic. O macara cu brațul de 50 de metri a ridicat nouă acrobați în aer, care au oferit publicului prezent un show impresionant. Totul s-a petrecut în cadrul celei de-a doua seri a Festivalului European al Spectacolului ce are loc în aceste zile la Timișoara.

Timișorenii iubitori de cultură au putut asista, aseară, la spectacolul “Do Do Land” jucat de spaniolii de la Grupo Puja! “Inspirat din lumile subterane ale lui Lewis Carroll, DO DO LAND este un spectacol ce se desfășoară pe mai multe niveluri, și care păstrează ceva din Alice și toate celelalte sensuri și senzații izvorâte din Țara Minunilor – Do Do Land. Dar de ce Do Do Land? Ludwig Carroll Dodgson (Lewis Carroll ) avea o problemă de vorbire, astfel că, atunci când se prezenta, spunea “Bună ziua, numele meu e Do Do Do Dodgson”. În glumă, cunoscuții îi spuneau Do Do. Când a scris Alice, a decis că vrea să fie unul dintre personaje, astfel că apare în carte ca pasărea Do Do. Acrobațiile aeriene, simplitatea, muzica live și interacțiunea cu publicul, un concept dramaturgic inovator și nenumărate alte elemente vizuale sunt doar câteva dintre minunile din magicul tărâm Do Do”, transmit reprezentanții Teatrului Național din Timișoara.

Cei care nu au reușit să vadă spectacolul aseară o pot face astăzi, tot de la ora 22.00, în Piața Victoriei, Accesul la spectacol este liber!

Foto: Teatrul Național Timișoara

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*