Ultimele stiri

Eveniment medical la Timișoara la care participă peste 1.500 de persoane. Despre ce se discută

dorel sandesc

Peste 1.500 de persoane participă, în aceste zile, la Timișoara, la un eveniment medical organizat de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă. Timp de trei zile, la Centrul Regional de Afaceri se va discuta despre ultimele noutăți în ceea ce privește anestezia și terapia intensivă, ultimele tehnologii apărute, dar și despre îngrijirea paliativă.

Dorel Săndesc, secretar de stat în Ministerul Sănătății și organizatorul evenimentului, a ținut să precizeze că sunt organizate trei manifestări extrem de importante, și anume ediţia a XII-a a Cursului Naţional de Ghiduri şi Protocoale în Anestezie, Terapie Intesivă şi Medicină de Urgenţă, a 25-a Întâlnire Anuală a Societății Europene de Computing și Tehnologie în Anestezie și Terapie Intensivă (ESCTAIC) și a 15-a ediție a Conferinței Naționale de Îngrijiri Paliative.

„Am adus patru specialități la o întâlnire comună: terapie intensivă, anestezie, medicina paliativă și informație și tehnologie. Participă 1.500 de persoane, avem peste o sută de speakeri, peste 40 dintre aceștia sunt din străinătate, personalități ale specialităților pe plan internațional. Pe lângă cele patru specialități, are loc la Timișoara și întâlnirea Asociației Transplantaților din România”, a explicat medicul Dorel Săndesc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*