Ultimele stiri

Eveniment special, sambata, la Zoo! Ce se intampla

Copilul la Zoo

În fiecare an, ziua de 9 August este un prilej de sărbătoare pentru Grădina Zoologică a municipiului Timişoara. Este Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi Parcurilor sărbătorită  în întreaga lume.

Astfel, municipalitatea timişoreană vă invită în data de 9 august 2015, începând cu ora 11.00, la Grădina Zoologică a municipiului Timişoara, pentru a sărbători Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi parcurilor 2015. Vor fi derulate o serie de activităţi specifice dedicate copiilor, adulţilor şi bunicilor deopotrivă.

Vizitatorii vor putea fi parte din marea familie a iubitorilor de animale, prin participarea alături de îngrijitori la programul de hrănire a animalelor din colecţie, în special a celor din zona kinder-zoo, dar şi a urşilor, cerbilor, căprioarelor şi altor animale.

Activităţile recreative şi de divertisment vor fi susţinute pe parcursul întregului eveniment de ”Echipa Hazliţilor”, care va oferi gratuit baloane modelate în diverse forme. Va fi organizată pe parcursul evenimentului o tombolă cu premii atractive, precum şi activităţi surpriză pentru cei mici, iar micii vizitatori îndrăzneţi vor fi pictaţi pe faţă de către prinţese.

În plus, vizitatorii dornici de promenadă vor putea să viziteze spaţiile amenajate ale grădinii zoologice, de-a lungul aleilor umbrite ale grădinii şi să se  relaxeze în minunatul cadru natural oferit de Pădurea Verde.

Ca un element de noutate, în acest an, de Ziua Internaţională a Grădinilor Zoologice şi parcurilor 2015 se va organiza şi o tombolă pentru alegerea numelor celor mai noi animale aduse în colecţie şi a ”puiuţilor” născuţi în captivitate la grădina zoologică. „Naşii de botez” – copiii care au propus numele cel mai atractiv, vor fi câştigătorii tombolei, iar copiilor participanţi li se vor acorda diplome de participare.

Programul se va desfăşura în intervalul orar 11.00 – 13.00, publicul având acces gratuit pe tot parcursul zilei.
 

1 Commentariu pe Eveniment special, sambata, la Zoo! Ce se intampla

  1. INCHIDETI GRADINILE ZOOLOGICE SI LASATI ANIMALELE IN LIBERTATE!!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*