Ultimele stiri

Eveniment sportiv cu scop caritabil pentru persoanele cu dizabilități intelectuale din Timișoara

maraton pentru voi

Fundaţia „Pentru Voi” a organizat sămbătă un eveniment sportiv cu scop caritabil: Mini Maratonul „Pentru Voi” – „Aleargă şi ajută persoanele cu dizabilităţi intelectuale”. Scopul evenimentului a fost promovarea  incluziunii în comunitate a persoanelor cu dizabilitati intelectuale, a unui stil de viaţă sănătos prin mişcare, precum şi strângerea de fonduri pentru susţinerea serviciilor sociale oferite celor 200 de  beneficiari ai Fundaţiei „Pentru Voi”.

Toţi cei 45 de participanţi la Mini Maratonul „Pentru Voi” au fost premiaţi cu diferite cadouri precum vouchere la înot şi zumba, bidonaşe pentru apă, seturi pentru biciclişti, ochelari de soare, brelocuri şi palete de joc. 

„Mini Maratonul Pentru Voi reprezinta o premieră pentru fundaţia noastră si ne bucuram ca au domnit  fair play-ul şi buna dispoziţie. Suntem încântaţi de modul în care companiile au răspuns pozitiv iniţiativei noastre. Sperăm că la anul vom avea şi mai mulţi participanţi şi că Mini Maratonul „Pentru Voi” va deveni o tradiţie frumoasă a Fundaţiei „Pentru Voi”, a declarat Laila Onu, director executiv.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*