Ultimele stiri

Evenimentul care a scandalizat întreaga lume. Câțiva tineri profită de o bătrână cu dizabilități

Un video realizat în România a devenit viral pe internet și a şocat întreaga lume! Un grup de tineri teribilişti din Jilava profită de o bătrână cu dizabilităţi pentru propria lor distracţie. O țin de halat şi o învârt ca pe o elice. Pentru nesimțirea și prostia dusă la extrem, acum tinerii sunt căutați de poliție.

Bătrâna lipsită de apărare este apucată de marginea halatului şi învârtită ca într-un carusel. Se sperie şi începe să ţipe, dar nimic nu-i opreşte pe băieţi. Ba chiar se amuză mai tare şi se încurajează unul pe celălalt. Ca să se laude cu isprava, au intregistrat-o cu telefonul mobil și au postat-o pe internet.

Filmarea a devenit virală atât în ţara noastră cât şi peste hotare. O publicaţie britanică a condamnat într-un articol atitudinea tinerilor români din înregistrare. Și poliția s-a autosesizat în acest caz.

„Tânărul nu a fost încă identificat. Cercetările au fost demarate în urma unei autosesizări de ieri când ne-a fost prezentat materialul video respectiv. Nu a fost depusă nicio plângere în urma acestui incident”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

http://youtu.be/WZIR1NuiU3I

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*