Ultimele stiri

EXCLUSIV!!! 10 MAI este data la care Timişoara va avea prima PIAŢĂ VOLANTĂ la Stadion FOTO

piata

Dacă în această săptămână timişorenii se vor bucura de un week-end prelungit, la sfârşitul săptămânii viitoare li se va pregăti o surpriză şi mai mare. Prima piaţă volantă alimentară se va deschide pe data de 10 mai, urmând să funcţioneze în fiecare sâmbătă.

Proiectul, care îi are în spate pe consilierii locali PDL, Adelina Tîrziu şi Ştefan Sandu, i-a pus la lucru pe funcţionarii Primăriei, având în vedere că se încearcă finalizarea tuturor pregătirilor premergătoare, până la data de 10 mai.

Adrian Bere, şeful Direcţiei de Mediu, s-a întâlnit cu cei doi consilieri locali după ce s-a întors dintr-o delegaţie din Croaţia, unde a vizitat o astfel de piaţă volantă. Acesta le-a prezentat un tip de mese rabatabile din lemn, care au fost pe placul celor  doi pedeliști şi care vor fi utilizate şi în piaţa de la noi.

piata 2

Prima piaţă volantă va oferi cumpărătorilor: legume, fructe, miere şi produse apicole, toate autohtone. Astfel, pe 10  mai, în parcarea stadionului Dan Păltinişanu va fi deschisă „Piaţa Volantă STADION”.

Cei doi consilieri au ţinut foarte mult ca produsele de aici să fie autohtone, iar regulamentul de funcţionare al pieţei nu va lăsa să-şi vândă marfa aici comercianţii care nu pot dovedi provenienţa produselor.

Contactaţi de Timişoara Online, cei doi consilieri ai PDL au declarat că sunt foarte mulţumiţi de modul în care se desfăşoară pregătirile pentru piaţă şi speră că se vor încadra în termenul stabilit.

1 Commentariu pe EXCLUSIV!!! 10 MAI este data la care Timişoara va avea prima PIAŢĂ VOLANTĂ la Stadion FOTO

  1. In sfarsit si in Timisoara!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*