Ultimele stiri

EXCLUSIV. Alin Popoviciu nu crede că PNL are vreo şansă să intre în PPE: „…credeţi că PPE primeşte partide care dau lovituri de stat?”

Chiar dacă preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, a purtat mai multe discuţii la Bruxelles în încercarea de a integra PNL în Partidul Popular European, deputatul PDL, Alin Popoviciu, este de părere că aceste încercări sunt zadarnice.

„În Germania, după vizita oficială pe care am făcut-o, ni s-a confirmat că în PPE nu va mai intra niciun alt partid din România decât cu acordul PDL”, a afirmat deputatul.

Întrebat de Timişoara Online dacă PDL şi-ar da acordul pentru ca Partidul Naţional Liberal să devină membru al PPE, Alin Popoviciu a afirmat: „Nu! Pentru ce şi-ar da acordul să intre PNL-ul în PPE, credeţi că PPE primeşte partide care dau lovituri de stat? Păi nu ne aducem aminte ce a făcut PNL-ul împreună cu PSD-ul? E complicat să intri în PPE după ce ai avut o asemenea guvernare şi după ce ai fost prieten la cataramă cu socialiştii”.

Deşi fostul membru PDL, Sorin Frunzăverde a purtat deja mai multe discuţii la Bruxelles cu secretarul general al PPE, Antonio Lopez-Isturiz White, despre o posibilă colaborare a celor două partide, Alin Popoviciu crede că încercările acestuia sunt deşarte.

„Domul Sorin Frunzăverde încearcă degeaba, vă spun sigur!” a declarat acesta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*