Ultimele stiri

EXCLUSIV: Nicolae Robu a fost prezent astăzi la ședința PDL Timiș

robu-ostaficiuc

Surprize, surprize! Nicolae Robu a luat astăzi parte la ședința săptămânală a PDL! Edilul Timișoarei s-a prezentat la întâlnire alături de liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc.

Astăzi de la ora 13.00, la sediul PDL Timiș, a fost convocată ședința săptămânală a Biroului Permanent Județean PDL Timiș, forul de conducere al PDL Timiș. La această ședința au fost invitați mai mulți consilierii locali din Timișoara, iar primarul Nicolae Robu a venit în calitate de președinte al PNL Timiș.

Robu nu s-a plictistit la discuțiile purtate în cadrul ședinței, dovadă fiind jumătatea de oră pe care a petrecut-o în compania celor din PDL.

În cadrul adunării s-a vorbit despre coagularea fortelor de dreapta, de fuziunea celor două partide PDL și PNL, despre colaborarea primarului cu consilierii locali PDL, și despre sprijinul pe care acestia l-au acordat în adoptarea proiectelor Timisoarei.

2 Commentarii pe EXCLUSIV: Nicolae Robu a fost prezent astăzi la ședința PDL Timiș

  1. ieri s-au scuipat…astazi se pupa in bot! Bravo, natiune!

  2. Ipocrizie maxima! Ieri radeau de Palmisoara,il acuzau ca a dat spitalul de dermato fratilor BEGA, ii dadeau poze cu santierul Michelangelo, il criticau pe toater partile, azi il pupa!!!!! Din cauza asta lumea si-a pierdut increderea in ei!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*