Ultimele stiri

EXCLUSIV! Piața volantă de la Stadion va funcționa și în zilele de dinainte de Crăciun

Piata Volanta

După ce sa-a decis ca piața volantă de la Stadion să funcționeze și pe timp de iarnă, iată că timișorenii ce doresc să aibă pe perioada sărbătorilor în casă fructe și legume românești au parte de noi vești bune. Primarul Nicolae Robu va da o dispoziție de funcționare excepționată a pieței volante, astfel ca, în zilele de 22, 23 și 24 decembrie, timișorenii să se poată aproviziona cu produse agroalimentare direct de la producătorii locali.

Considerată de primarul Nicolae Robu o „binefacere”, piața volantă de la Stadion este un adevărat succes. Funcționează de două ori pe săptămână, miercurea și sâmbăta, iar cumpărătorii nu lipsesc niciodată. Asta pentru că, regulile sunt clare: în piață pot expune numai  producătorii locali. Acum, în prag de sărbători, timișorenii pot fi bucuroși. S-a decis prelungirea funcționării pieței și în zilele de dinainte de Crăciun.

„Piața volantă, creată în administrația Robu, funcționează foarte bine, dovedindu-se o binefacere atât pentru timișoreni, cât și pentru producătorii agroalimentari. Am început cu o zi pe săptămână, avem acum două zile pe săptămână,  iar de Crăciun, voi da dispoziție de funcționare excepțională și pentru zilele de 22, 23 și 24 decembrie”, a spus primarul Nicolae Robu

Proiectul pieței volante de la Stadion funcționează cu succes încă din luna mai a acestui an. Acesta a fost inițiat la propunerea consilierilor locali Ștefan Sandu și Adelina Tîrziu și se intenționează să fie extins și în alte zone ale orașului pentru ca timișorenilor să le fie mai accesibilă achiziționarea de produse direct de la producătorii locali.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*