Ultimele stiri

Explozie urmată de un incendiu într-un bloc din Timişoara. O persoană a fost rănită

pompieri

O explozie, urmată de un incendiu a avut loc, sâmbătă seara, într-un bloc din Timișoara. O persoană a suferit arsuri pe jumătate din suprafaţa corpului, iar trei copii au ajuns la spital cu atac de panică şi intoxicaţi cu fum, după ce o butelie a explodat în apartamentul unui bloc.

Patru persoane au fost transportate de urgența la spital în urma deflagrației. Proprietarul, un bărbat, care a suferit arsuri pe aproximativ 50 la sută din suprafaţa corpului și trei copii din apartamentele vecine care au făcut atacuri de panică şi s-au intoxicat cu fum.

„A fost o explozie urmată de un incendiu la o clădire de locuințe P+4. Proprietarul a încercat să schimbe o butelie de gaze, să alimenteze convertorul de gaz folosind scule neadecvate. S-a produs o scânteie mecanică. Acumulările de gaze nu au fost foarte mari astfel încât nici explozia nu a fost deosebit de puternică. A fost o explozie deoarece au fost ușile dislocate și ferestrele. Au fost pagube, ceea ce înseamnă tencuială și instalații electrice. Nu au fost probleme deosebite privind stingerea. A fost afectată o încăpere de vreo 20 de metri pătrați și foarte multe materiale combustibile. Cantitatea mare de fum ne-a determinat să executăm evacuarea celorlalți locatari”, a declarat colonelul Gheorghe Câmpeanu de la ISU Timiș.

La faţa locului, au sosit mai multe echipaje SMURD, dar şi cinci maşini de pompieri, care au lichidat incendiul în mai puţin de o oră de la producerea lui.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*