Ultimele stiri

EXPLOZIV Cu cine s-a iubit Elena Udrea în tinereţe

Elena Udrea

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a făcut o dezvă­luire de senzaţie în ceea ce o priveşte pe Elena Udrea.

Vadim a afirmat despre Elena Udrea că în tinereţe ar fi fost iubită de fotbalistul Ilie Stan, adică un fel de echivalent al fetelor de azi celebre pentru legătu­rile cu fotbalişti cunos­cuţi. Partenerul despre care a vorbit Vadim Tudor nu este altul decât fostul jucător şi antrenor al FC Steaua, buzoianul Ilie Stan, care în perioada sa de glorie maximă şi-ar fi tras „gagică” beton.

„Elena Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giu­giuleau când se întâlneau. Ea a venit de la Buzău la Bucureşti după el şi se iubeau nebuneşte în maşina lui. Ce, e vreo ruşine asta?”, a declarat C.V. Tudor în cadrul unei emisiuni la Gsp TV.

Ca reacţie la cele declarate, Ilie Stan nu a infirmat total dezvăluirile „Tribunului”. An­trenorul Ilie Stan a spus că a cunoscut-o pe Elena Udrea, pe vremea când era jucătorul echipei din Ghencea, dar nu a confirmat „giugiuleala” despre care a vorbit Vadim Tudor, scrie Obiectiv.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*