Ultimele stiri

Expoziție a studențiilor Facultății de Artă și Design

Vernisajul Fenomen de tranzitie este o expozitie a studentiilor de licenta si master ai Facultatii de Arta si Design. Acest eveniment urmareste, incercarea de a face individul sa iasa putin din zona de confort a lumii materiale si sa-si constientizeze eul spiritual pentru a vedea lumea reala in care traieste.

Expoziţia Fenomen de tranziţie, născută din pasiunea comună pentru artă, reuneşte artişti ai Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara, secţiile Pictură şi Sculptură (Licenţă şi Master). Creaţiile tinerilor artişti de la Facultatea de Arte şi Design stau sub semnul elementului proteic al existenţei omeneşti în societatea contemporană de consum. Toate mărturisesc o trecere, o tranziţie de la un aspect la altul, a fiinţei umane, în condiţiile dificultăţii păstrării unei identităţiunitare, în contact cu lumea postindustrială.

​Lucrările, atât cele bidimensionale, cât şi sculpturile, vorbesc despre confruntarea lor cu timpul, exprimând forţă de concepţie, ca atribut al purităţii vârstei, sensibilităţi impregnate de o blândeţe transpusă în tandreţea culorilor, o percepţie originală şi atentă a lumii frumosului.

Vernisajul va avea la Memorialul Revoluţiei din 1989, str. Oituz, nr. 2B, in data de 20 mai.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*