Ultimele stiri

Expoziţie de artă contemporată inedită, la aeroportul din Timişoara. Ce vor putea admira pasagerii FOTO

expozitie poarta arta

Festivalul „Poartă ARTĂ!”, derulat de o asociaţie culturală din Timişoara, se va încheia la Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” din oraş, printr-un eveniment inedit. Astfel, mâine, 30 septembrie, de la ora 09.00, aeropotul va fi gazda unui art performance live realizat cu sprijinul elevilor de la Colegiul Național de Artă ”Ion Vidu”.

De asemenea, aeroportul timişorean va fi, timp de o lună, gazda unei expoziții de artă contemporană cu tema ”Poartă ARTĂ!” . Prin urmare, în sala de așteptare a terminalului de la plecări interne, pasagerii vor putea admira creațiile artiștilor Andreea Foanene și Tajo.

„Poartă ARTĂ!, lucrarea artistului TAJO , și-a găsit, deloc întâmplător, locul la Aeroportul Internațional TraianVuia din Timișoara, poarta simbolică a orașului. Lucrarea construită din hainele proprii poartă spiritul artistic întipărit în țesătură, așa cum Timișoara își poartă spiritul ospitalier din poartă în poartă. Cele patru lucrări semnate Andreea Foanene înfățișează patru porți din Timișoara”, transmit reprezentanţii aeroportului timişorean.

„Poartă ARTĂ!” este un proiect derulat de Asociația Culturală Kratima cu sprijinul Primăriei Timișoara și al Administrației Fondului Cultural Național.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*