Ultimele stiri

Expoziție de mașini de epocă la Sânnicolau Mare. Cine este vedeta

ford T

Sâmbătă, 7 iunie, Primăria Sânnicolau Mare și Asociația sportivă de utilitate publică a veteranilor auto-moto de-a lungul Mureșului, organizează în cel mai vestic oraș al României, o inedită expoziție de mașini de epocă.

La Sânnicolau vor fi expuse 100 de mașini de epocă, pentru comemorarea designerului auto Galamb Jozsef născut în Mako, Ungaria. Punctul de atracție va fi renumitul model Ford T, creație a marelui designer auto de la Ford, alături de o serie de tablouri cu autoturisme ale acestuia. Bijuteriile pe patru roți vor putea fi admirate de către vizitatori, iar în anumite cazuri se vor putea efectua chiar și drive-test-uri.

“O mașină de epocă este mai mult decât un autoturism, este o poveste. În goana după ultimele tehnologii, tot mai rar avem ocazia să ne limpezim privirea cu mașini care, deși extrem de cochete, aproape că și-au uitat vârsta. La Sânnicolau, vizitatorii expoziție vor avea la dispoziție informații despre comoriile auto și  vor putea să se fotografieze pentru niște amintiri deosebite”, spun organizatorii expoziției.

Expoziția de mașini de epocă de la Sânnicolau va avea loc în zona pietonală a orașului, începând cu ora 11. Intrarea este liberă, la eveniment fiind așteptați toți pasionații de vehicole istorice.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*